Amin Sorour

HR direktor, Egyptian Banking Institute

Amin Sorour je pogost govornik na konferencah, kjer sodeluje na globalnih in regionalnih dogodkih s področja HR/vodenja v različnih državah. Nedavno je bil prepoznan kot eden izmed najvplivnejših HR vodij na Bližnjem vzhodu s strani ETHRWorld Middle East. Je ustanovni član in del svetovalnega sveta Intelligent Leadership Hub (ILH), ki ima svoj sedež v Veliki Britaniji (voditeljski Think Tank). Je direktor kadrovske službe v Egiptovskem bančnem inštitutu in ima več kot 18 let izkušenj v različnih panogah (farmacevtska, visokošolska izobrazba, svetovanje in bančništvo) z regionalnimi in globalnimi izkušnjami. Amin močno zagovarja prakse, ki spodbujajo avtonomijo zaposlenih, agilni coaching in sodelovanje zaposlenih kot ključne dejavnike rasti organizacije.

O PREDAVANJU

Nove tehnike vodenja za spodbujanje personalizacije pri delu

Seznanili vas bomo z  možnimi praktičnimi praksami vodenja, ki organizacijam pomagajo pri uporabi hiperpersonalizacije za spodbujanje sodelovanja, dobrega počutja in kolaborativne inteligence s končnim ciljem, da svoje poslovanje pripravijo na prihodnost v svetu, ki se spreminja s hitrostjo brez primere in za katerega sta značilna hiperkonkurenca in nestanovitnost:

1. razumevanje gonil sprememb in zakaj je hiperpersonalizacija pomembna za organizacijsko rast in trajnost;
2. vnovično predstavljanje vodstvenih vlog za spodbujanje personalizacije pri delu in kako lahko vodje kadrovskih služb pomagajo svojim organizacijam na novo odkriti prakse vodenja;
3. razumevanje praks vodenja, ki temeljijo na moči, in kako lahko pozitiven psihološki coaching prenovi izkušnje zaposlenih, hkrati pa spodbuja kognitivno raznolikost in angažiranost.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.