Anita Lettink

predavateljica, avtorica in svetovalka kadrovnikom

Anita Lettink je vodilna strokovnjakinja za prihodnost dela in uporabo najsodobnejših tehnologij v upravljanju s človeškimi viri. Kot mednarodna govornica, avtorica in svetovalka pomaga podjetjem in delavcem, da se pripravijo na izzive ter priložnosti spreminjajočega se sveta dela.

Z izkušnjami na področju kadrovskega in plačnega svetovanja, tehnologije in zunanjega izvajanja je bila Anita priznana kot ena od 25 najboljših svetovnih voditeljev, ena od 10 najboljših inovatork in ena od 100 najboljših kadrovskih tehničnih vplivnežev. Je ustanoviteljica in lastnica HRTechRadar.com in partnerica pri Strategic Management Center s sedežem na Nizozemskem.

O PREDAVANJU

Prihodnost dela in vpliv Web3

Ali ste pripravljeni izkoristiti moč novih tehnologij in aktivirati polni potencial svoje delovne sile? Pridružite se nam na dinamičnem uvodu v Web3, naslednji generaciji interneta, ki spreminja način povezovanja, sodelovanja in inovacij. Odkrijte, kako bodo tehnologije Web3, kot so veriženje podatkovnih blokov ter razširjena in navidezna resničnost, preoblikovale kadrovske prakse – od zaposlovanja in uvajanja do upravljanja uspešnosti ter raznolikosti in vključenosti. Poleg tega vas bomo naučili naučite, kako lahko te tehnologije izkoristite za spodbujanje inovacij in uspeha v vaši organizaciji. Ne zamudite tega razburljivega vpogleda v prihodnost dela!

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.