Johannes Midtbö

Direktor in ustanovitelj Populum.io

Johannes Midtbö je direktor in ustanovitelj Populum.io - vodilne severnoevropske platforme za sodelovanje zaposlenih. Meni, da so človeški KPI vodilni kazalniki meritev finančnega izida.

Njegova strast do kadrovskih podatkov je bila odkrita leta 2013 kot del delovne skupine za ustanovitev obveščevalne službe za talente pri Swedbank. Kasneje je pri Accentureju odkril, da se bodoča organizacijska vprašanja pogosto lahko opazijo v podatkih zaposlenih.

Ustanovil je Populum.io, da bi organizacijam omogočil pogosteje sprejemanje lastnih odločitev s poslušanjem zaposlenih. Trenutno njihovo inovativno tehnologijo uporablja 100.000 zaposlenih, vodilnih in kadrovskih strokovnjakov za spodbujanje vključevanja in povečanja organizacijske uspešnosti.

O PREDAVANJU

7 ključnih elementov uspešnega sodelovanja zaposlenih

Več kot 100 severnoevropskih HR voditeljev je opravilo pogovore s podjetjem Populum.io o dolgoročnih učinkih COVID-19 na njihove organizacije. S tem, ko je hibridna ureditev dela vse pogostejša, je študija potrdila potrebo po sistematičnem pristopu k angažiranju zaposlenih, da bi spodbudili občutek pripadnosti, motivacije, dobrega počutja in ohranjanja kadrov.

Johannes Midtbö bo predstavil ključne korake ustvarjanja uspešne strategije sodelovanja po pandemiji, ki zajema 7 korakov: pogostnost ankete, število vprašanj, kakšna vprašanja postaviti, zagotovljanje visoke stopnje odziva med zaposlenimi, zagotavljanje zaledja pri TOP menedžmetu, obstoječi HR podatki in čas.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.