Mark Emdin

izkušen coach za ekipe, svetovalec za načrtovanje in razvoj organizacije, Nexi Coaching & Consulting

Marka navdušujejo ekipe in njihova nenehno spreminjajoča se dinamika. Je specialist za organizacijski razvoj z več kot 25 let izkušenj kot notranji izvajalec in zunanji svetovalec v paleti raznolikih timov v različnih panogah.

Njegov pristop temelji na timskem delu, saj verjame, da so timi motorji organizacij, kjer se pojavlja kreativnost, rešujejo problemi in ustvarja vrednost. V svoje delo vključuje elemente igre, kot je improvizacija. Mark vodi tudi svoje svetovalno podjetje Nexi, poleg tega pa je vodja učenja na delovnem mestu v easylaughs, amsterdamski šoli improvizacije. Je tudi certificiran moderator za Lego serious play vodene delavnice, kjer odrasle spodbujajo k dialogu, razmišljanju in razvoju veščin za reševanje problemov in uporabo domišljije.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.