Matjaž Butara

Direktor upravljanja potenciala, Big Bang

Matjaž pri delu združuje strokovno znanje financ, marketinga in upravljanja s potencialom internih ekip, ki ga je pridobil s študijem na eni najboljši poslovnih šol na svetu, Grenoble Graduate School of Businss v Franciji in več kot 15 letnimi izkušnjami pri delu z največjimi slovenskimi in global podjetji.
Za svoje delo je prejel številne strokovne nagrade. Najbolj je ponosen na bronastega in srebrnega kanskega leva, zlato nagrado za učinkovitost Euro Effie in nenazadnje, morda celo najpomembneje, visok eNPS, ki so ga z ekipo »zgradili« s pomočjo trdega in učinkovitega dela.

Prosti čas najraje nameni svojima dvema otrokoma, proba biti priden mož, vedno pa ga sprosti delo na družinski kmetiji v Goriških Brdih.

O PREDAVANJU

Prisluhnimo utripu organizacije

Ustvarjanje večje dodane vrednosti je osnovni izziv vsakega podjetja, le ta pa izhaja iz kombinacije zunanjih in notranjih dejavnikov. Poznavanje in upravljanje s potencialom trga in kupcev je zagotovo zelo pomembno. Če pa temu ne sledi razvoj potenciala zaposlenih, produktov in storitev, ter procesov znotraj podjetja so vsi napori, ki jih namenjamo grajenju pozicije navzven, znanj in ne samo, da ne ustvarjamo dodane vrednosti, na dolgi rok celo povzročamo nepopravljivo škodo.

V Big Bangu redno merijo in upravljajo z utripom podjetja in posledica tega je tudi uspešna transformacija podjetja.