Perry Timms

ustanovitelj in Chief Energy Officer podjetja People and Transformational HR

Perry Timms je ustanovitelj in Chief Energy Officer podjetja People and Transformational HR, globalne svetovalne organizacije na področju naprednega oblikovanja ljudi in organizacij. Napisal je 2 knjigi: Transformational HR (1. in 2. izdaja), ki je bila izbrana za eno izmed 100 najboljših poslovno-strateških knjig vseh časov, in The Energized Workplace, ki je v ožjem izboru za poslovno knjigo leta 2021 v Združenem kraljestvu. Perry je bil štirikrat uvrščen na Seznam najbolj vplivnih Mislecev v HR, leta 2021 je bil izglasovan na drugo mesto Seznama.
Dvakrat je bil TEDx govornik in je gostujoči profesor na štirih poslovnih šolah s sedežem v Združenem kraljestvu. Perry je usposobljen za vrsto psihometričnih orodij, je ponosen pooblaščeni član CIPD, član RSA in LinkedIn inštruktor učenja.

O PREDAVANJU

Sodelavci v dobi vključujočega dela

Igra dela se je resnično spremenila. Po junaških prizadevanjih v kriznem upravljanju se HR zdaj sooča s kompleksnostjo in zapleteno naravo okrevanja.
Naslovi novic nakazujejo, kaj je pomembno: Great Resignation v ZDA (lanski velik obseg prostovoljnih odpovedi zaposlitve); 4-dnevni delovni teden ter pravičnost, vključenost, dobro počutje, kultura in talenti kot prioritete prihajajo na dnevni red sestankov upravnih odborov. Ljudje so pomembni. Zato je delo kadrovika še toliko bolj pomembno.
Toda kako se oddaljumo od slovesa varuške zaposlenih? Nezaupanja vrednega birokrata? Dobronamernega kreatorja omejevalnih politik dela?
Prisluhnite najvplivnejšemu mislecu, avtorju in govorniku TEDx-a, Perryju Timmsu, ki verjame in ve, da lahko in bomo ponovno izumili HR za naslednjo stopnjo vključujoče evolucije v delu.