#LoveHR Summit 2025 bo potekal hibridno!

Na dogodku se nam pridružite v živo 10. in 11. aprila 2025 v GH Bernardin v Portorožu. Ponujamo vam tudi možnost, da dogodek spremljate prek spleta.
Spremljajte nas, da ne zamudite najugodnejših kotizacij!

Prijava trenutno ni mogoča.

VIRTUALNE KOTIZACIJE

Prijava trenutno ni mogoča.

SKUPINSKI POPUSTI IN POSEBNE KOTIZACIJE:

  • Osnovni skupinski paket: Ob hkratni prijavi 2 oseb iz istega podjetja vam podarimo 2 dodatni brezplačni virtualni kotizaciji.
  • Razširjeni skupinski paket: Ob hkratni prijavi 3 do 5 oseb iz istega podjetja vam na aktualne kotizacije priznamo dodaten 5% popust. Poleg tega pa vam podarimo dodatnih 5 brezplačnih virtualnih kotizacij.
  • Premium skupinski paket:  Ob hkratni prijavi 6 do 9 oseb iz istega podjetja vam na aktualne kotizacije priznamo dodaten 7% popust. Poleg tega vam podarimo še dodatnih 10 brezplačnih virtualnih kotizacij.
  • Brezmejni skupinski paket: Ob hkratni prijavi 10 ali več oseb iz istega podjetja vam na aktualne kotizacije priznamo dodaten 10% popust. Poleg tega vam podarimo dodatno še neomejeno število brezplačnih virtualnih kotizacij.

Če boste izkoristili skupinsko prijavo in nato eno ali več oseb odjavili, vam bomo popuste prilagodili glede na veljavno cenovno politiko.
Za redne študente, ki so stari do vključno 26 let, je na voljo študentska kotizacija, ki znaša 290 EUR + DDV. Ob prijavi v opombe vpišite ŠTUDENT ter pošljite pisno dokazilo na mail prijave@planetgv.si.
Vsi zgoraj navedeni popusti se obračunajo ročno po oddani prijavi. Popusti se ne seštevajo. Komentarje vpišite v opombe.

POGOJI PRIJAVE IN ODJAVE:

Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti, morate to pisno sporočiti na prijave@planetgv.si.
Odjava z dogodka brez stroškov je možna do 4 delovne dni pred dogodkom. Zadnji dan za odjavo brez stroškov je petek, 5. april 2024 do 23:59.
Pri odjavi, ki bo posredovana po tem datumu, vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.
Če udeležba že prijavljene osebe ni možna, lahko prijavite nadomestnega udeleženca.