Saša Štebe

podpredsednica Slovenske kadrovske zveze

Saša Štebe že več kot 10 let svetuje upravnim odborom podjetij in finančnim vlagateljem pri kadrovanju ključnih ljudi, načrtovanju nasledstev in razvoju kariere vodilnih kadrov. Dela z mednarodno ekipo v številnih industrijskih sektorjih po vsem svetu.

Specializirana je za skrbne preglede vodstva in človeškega kapitala v procesih združitev in prevzemov.

Saša je podpredsednica Slovenske kadrovske zveze od l. 2018. Po izobrazbi je magistrica klinične psihologije, zaključila je tudi študij MBA. Nedavno je opravila izobraževanje iz združitev in prevzemov na London Business School.

Ivo pravi, da mu je uspeh pomemben, a ne za vsako ceno, torej z upoštevanjem tradicionalnih vrednot. S kupnino od prodaje Pipistrela dandanes nadaljuje posel z vlaganjem v podjetja, ki razvijajo in izdelujejo trajnostne in do okolja prijazne produkte, ter izdatno pomaga kot donator.

O POGOVORU

Dejanja so glasnejša od besed

Nastop Iva Boscarola bo potekal v obliki pogovora s Sašo Štebe, psihologinjo in članico upravnega odbora Slovenske kadrovske zveze.

Ivo Boscarol, ustanovitelj, solastnik in častni predsednik skupine Pipistrel je v zadnjem letu z izjemnim vračanjem družbi postavil zgodovinski mejnik ostalim podjetnikom, tako kot je do sedaj postavljal mejnike v razvoju globalne letalske industrije. Ivo Boscarol izžareva strast do razvijanja rešitev, ki jih na trgu še ni. O odnosu do sodelavcev nam največ pove njegova izjava »prvi in najboljši formuli za uspeh: ekipa, ki ji zaupam, zaposleni, ki vedo, da jim zaupam.«