Izstopite iz množice, postanite #love HR sponzor

Podpiranje prireditve v obliki sponzoriranja dogodka je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Mreženje in osebna poznanstva so vedno bolj pomemben element pri sklepanju novih poslov.

Poleg usmerjene predstavitve ciljni skupini in kakovostne izrabe časa, ki ga boste namenili interakciji z udeleženci, si kot sponzorji prireditve gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na slovenskem trgu. Hkrati pa vam prisotnost na prireditvi omogoča izvajanje različnih aktivnosti, ki vam omogočajo takojšnjo povratno informacijo gostov o vaših izdelkih ali storitvah…

Ne skrivajte se v ozadju, stopite v ospredje!  Za vas imamo pripravljene različne oblike sponzorskega sodelovanja. Skupaj z vami pa lahko razvijemo tudi pakete, prilagojene vašim aktivnostim in željam..

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Polona Koštomaj, Poslovna direktorica Planet GV
+386 41 809 032
polona@planetgv.si

#LoveHR Summit 2023 so podprli:

 GENERALNI SPONZOR

 

 PREMIUM PARTNER

 

VELIKI SPONZORJI

 

SPONZORJI

 

SPONZOR VEČERNE ZABAVE

 

SPONZOR VSEBINE

 

#loveHR PARTNERJI

 

URADNA KAVA

 

URADNA PIJAČA

 

PARTNER DOBRODELNEGA TEKA

 

PARTNER MREŽENJA

 

PODPORNIKI

 

PARTNER

 

AKADEMSKI PARTNERJI

 

Zakaj je dobro biti v naši družbi?

Kadrovske tematika je vedno bolj pogosto na vrhu agende vodstev najbolj uspešnih slovenskih podjetij. To dejstvo utrjuje stališče, da so dobri kadri in sveži kadrovski pristopi garancija za bodoči uspeh podjetja, med tem ko so rezultati merjeni v denarju pogosto le kazalci preteklega uspeha.
Planet GV je s svojimi odlično organiziranimi kadrovskimi dogodki in izobraževanji postal centralno stičišče najbolj naprednih kadrovskih vodij ter partnerjev. Špica se seveda z veseljem umešča v center tega kreativnega kadrovskega dogajanja, saj s svojo ponudbo storitev za upravljanje časa in prostora vitalno prispeva k učinkovitosti in agilnosti novodobnega hibridnega načina dela.
Planet GV nam omogoča udejanjati našo vizijo, da skozi izmenjavo najboljših kadrovskih praks z našimi kupci stkemo obilico novih vezi in utrdimo že tradicionalne partnerske odnose.

Tone Stanovnik, generalni direktor

Špica International d.o.o.

S Planetom GV sodelujemo že vrsto let in smo s sodelovanjem zelo zadovoljni.
Z izvrstno ekipo na Planetu vedno najdemo prave dogodke, kjer se moramo pojaviti, da se lahko podružimo s svojimi potencialnimi strankami. Prireditve so izvedene profesionalno.

Helena Miš Šmalc, direktorica trženja

B2 IT

S podjetjem Planet GV sodelujemo na področju sponzoriranja dogodkov, ki so vsebinsko povezani z našo dejavnostjo, t.j. digitalizacija kadrovskih in delovnih procesov v podjetjih in organizacijah različnih velikosti. Na Četrti poti se zavedamo kompleksnosti tovrstnih procesov in tako kot
so zahtevne stranke do nas, smo tudi mi do naši partnerjev, vse z rezultatov. Ker vsebinski marketing temelji na dobri vsebini, je vključevanje sponzorjev v programski del dogodkov ključnega pomena za
gradnjo dolgoročnega sodelovanja, še posebno, če so vsebine strokovne in ne komercialno usmerjene. Tega se na Četrti poti zavedamo, zato smo s Planetom GV hitro našli skupni jezik in se veselimo sodelovanja še v prihodnje.

Katja Kavčič, vodja marketinga

Četrta pot, d.o.o.

S Planet GV v zadnjih letih intenzivno sodelujemo, saj nam njihovi dogodki omogočajo dostop do novih poslovnih priložnosti in krepitev naše blagovne znamke.

Jana Colnar, direktorica

Grow Adriatik d.o.o.