Allyson Zimmermann

Izvršna direktorica poslovanja organizacije Catalyst v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki

Allyson Zimmermann je izvršna direktorica poslovanja organizacije Catalyst v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. Odgovorna je tudi za nadzor poslovanja v EMEA in oblikovanje strategije za nadaljnjo rast organizacije Catalyst ter vključevane njenih podpornikov. Od leta 2007 je Allyson vodila prisotnost in širila bazo podpornikov organizacije Catalyst v Evropi, zdaj pa so se njene odgovornosti razširile tudi na Bližnji vzhod in Afriko. V sodelovanju z vodilnimi svetovnimi organizacijami pomaga podpornikom organizacije Catalyst pri ustvarjanju bolj vključujočih delovnih mest, kjer lahko vsi talenti napredujejo.
Allyson je priznana avtoriteta na področju raznolikosti na delovnih mestih in vključujočega vodenja. Leta 2020 jo je Diversity Journal imenoval za eno od žensk, ki bodo krojile prihodnost (Women Worth Watching®️).

O PREDAVANJU

Vključujoče vodenje – zdaj gre zares

Poročilo organizacije Catalyst, Getting Real About Inclusive Leadership—Zakaj se sprememba začne z vami je preučevalo model vključujočega vodenja—Vodenje navzven in navznoter—in ugotovilo, da ima to neposreden vpliv na izkušnjo zaposlenih. Ti so ob vključujočem vodenju bolj pristni, na delovnem mestu pa se počutijo cenjeni, zaupanja vredni in psihološko varni.

Vključujoče vodenje lahko pozitivno vpliva na izkušnjo zaposlenih na delovnem mestu, prinaša pa tudi številne ugodnosti za delodajalce. Zaposleni imajo edinstvene izkušnje z vključevanjem glede na njihovo družbeno identiteto, kar za vodje pomeni priložnost, da izboljšajo svoje vključujoče vodenje.