bosko-prastalo-lovehr-2024

Boško Praštalo

Strokovnjak za poslovno mreženje, Sellution d.o.o.

Boško Praštalo je strokovnjak za poslovno mreženje. Njegovo poslanstvo je pomagati organizacijam in posameznikom, da razvijejo svoj unikatni sistem zasebnega in poslovnega mreženja. Svoje izkušnje in znanje bo delil na način, da nas nauči tehnik, kako začeti pogovore, ohranjati ključne odnose in navezovati nove stike, ki so ključnega pomena za uspešno zasebno in poslovno življenje. Rezultati uporabe njegovega pristopa so mnoge pripeljali do uspeha, kar ga izredno veseli in dela ponosnega. Boško je prepričan, da v mreženju ne sme biti cilj imeti čim več povezav, temveč je ključno delati na pravih, kakovostnih odnosih. S tem pristopom ljudem pomaga vzpostaviti močne vezi, ki so temelj uspeha v njihovem osebnem in poslovnem življenju. Je avtor knjige MREŽENJE – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.