ksenja-hauptman-#lovehr-summit-2024 (1)

mag. Ksenja Hauptman

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije

Ksenja Hauptman je zaposlena na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in inovacije, kjer pripravlja sistemske rešitve, vodi projekte kot so merjenje organizacijske klime in kulture, izvaja interne raziskave, modelira poslovne procese ter pripravlja re-inženiring le-teh. Je predstavnica vodstva za kakovost in vodja projekta CAF (»Common Assessment Framework«) za katerega je ministrstvo, kot prvo ministrstvo v Sloveniji, prejelo priznanje Uspešni uporabnik CAF.

Njene predhodne izkušnje iz gospodarstva so predvsem v sektorju telekomunikacij, na področju vodenja kvalitativnih in kvantitativnih raziskav, mednarodnega “benchmarkinga” in vodenja internih in eksternih kadrovskih selekcijskih postopkov.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.