Mark Emdin

izkušen coach za ekipe, svetovalec za načrtovanje in razvoj organizacije, Nexi Coaching & Consulting

Mark je specialist za učinkovitost organizacij, ki ga fascinirajo ekipe in vedno spreminjajoča se dinamika, ki obstaja znotraj in med njimi. Ima več kot 25 let izkušenj kot notranji izvajalec in zunanji svetovalec. Ima izkušnje pri delu z raznolikim naborom organizacij, ekip in vodij v različnih sektorjih in panogah.
Po uspešni karieri v korporativnem svetu je Mark ustanovil svetovalno podjetje Nexi. Njegov pristop temelji na delu in odnosih ekipe, verjame, da so ekipe motorji organizacij, kjer se pojavi kreativnost, rešujejo problemi in ustvarja vrednost.
V svoje delo vključuje elemente igre, kot sta improvizacija in resna igra z Lego kockami. Je vodja učenja na delovnem mestu pri Easylaughs, amsterdamski šoli za improvizacijo in poučuje tudi na fakulteti za 6 Team Conditions.

O PREDAVANJU

Vodenje je največji ekipni šport vseh časov

Vodenje v svojem bistvu je ekipni šport, tako ekipa, ki jo vodimo, kot tiste, v katerih smo člani. Uspeh teh ekip temelji na tem, kako se bomo med seboj razumeli, napredovali z doseganjem želenih rezultatov in se uskladili glede smeri in namena.
V predavanju bo Mark podrobneje razložil, kaj vsak od teh vidikov pomeni in kako lahko kot vodja ustvarite bistvene pogoje za uspeh svoje ekipe. Nadalje, kako lahko organizacije postanejo bolj agilne in učinkovite s pristopom k razvoju vodenja skozi prizmo vodenja ekip.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.