Maté Szücs

vodilni strokovnjak in svetovalec za digitalne tehnologije na delovnem mestu, organizacijsko strategijo in upravljanje sprememb, Microsoft

Máté Szücs je vodilni strokovnjak in svetovalec za digitalne tehnologije na delovnem mestu, organizacijsko strategijo in upravljanje sprememb z 20-letnim izkušnjami. Je direktor svetovanja v Collective Conception, globalni svetovalni hiši na področju produktivnosti, učenja in transformacije. Od leta 2014 se posveča področjem prihodnosti dela, vodenja in organizacije. Kot ključni mednarodni partner Microsofta je svetoval in pomagal več kot 500 organizacijam v 25 državah pri strateškem razvoju, upravljanju sprememb zaradi uvajanju tehnologij in novih pristopov k vodenju ter izboljševanju načinov dela in ključnih poslovnih rezultatov.

O PREDAVANJU

Kako z novimi oblikami dela povečati zadovoljstvo zaposlenih?

Nekaj je povsem jasno: nismo več isti ljudje, ki smo v začetku leta 2020 odšli domov v službo. Skupna izkušnja zadnjih dveh let je na nas pustila trajen pečat in temeljito posegla v definicijo vloge dela v naših življenjih. Ogromno zaposlenih se je prvič srečalo z obliko dela od doma.

In ko več ljudi izkusi prednosti prilagodljivega dela, večjo težo ima ta v njihovem načinu dela. Za generacijo Z in milenijce ni več poti nazaj. In ker druge generacije ne zaostajajo veliko, se morajo podjetja srečati z zaposlenimi na točki preloma.

Medtem ko se vodje sprašujejo, kako lahko »hibridno delo« deluje, se porajajo vprašanja: Kakšna je vloga pisarne? Kako ekipe gradijo socialni kapital v digitalnem svetu? Vsaka organizacija se spopada z izzivom, kako neposredno izpolniti nova pričakovanja zaposlenih, hkrati pa uravnotežiti poslovne rezultate v nepredvidljivem gospodarstvu.

Pridružite se nam in odkrijte, kako prilagodljive, hibridne delovne rešitve pomagajo opolnomočiti vse vaše zaposlene, vključno z delavci v prvih bojnih vrstah!

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.