monika-lapanja-#lovehr-summit-2024

mag. Monika Lapanja

Direktorica Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani

Mag. Monika Lapanja je v več kot 20 letni karieri na Ekonomski fakultete v Ljubljani, kjer je tudi magistrirala, predvsem razvijala odnos sodelovanja fakultete z gospodarstvom, s katerim se je vmes srečala tudi kot izvršna direktorica Združenja YES. Pri svojem delu se je z vodenjem srečevala na različne načine, se imela priložnost veliko naučiti in znanje aktivno uporabiti v praksi, saj je bodisi manjše ali večje teame vodila vso svojo kariero. Trenutno kot direktorica CPOEF kreira rešitve razvoja kadrov v podjetjih in različne izkušnje s področja vodenja in poslovnega komuniciranja deli na mnogih delavnicah poslovnega izobraževanja.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.