Nic Vasiliu

strokovnjak za nove oblike dela, Microsoft

Zadnjih 15 let je Nic sodeloval z različnimi podjetniškimi strankami v EMEA in jih usmerjal pri uvajanju in sprejemanju sodobnih delovnih tehnologij, kar je vodilo k večji učinkovitosti in izboljšanemu počutju zaposlenih. Kot strokovnjak za sodobno delo pri Microsoftu je Nic iz prve roke priča, kako se je tehnologija razvila od običajnih sistemov za upravljanje e-pošte in dokumentov do platform za produktivnost in izkušnje zaposlenih, ki so prestopile meje oddelkov IT in so zdaj bistvene za vsakega vodjo podjetja. V časih, ko je narediti več z manj ključnega pomena, se nam pridružite, da izveste, kako tehnologija postane dejavnik sprememb, ki jih zahteva nova stvarnost.

O PREDAVANJU

Kako z novimi oblikami dela povečati zadovoljstvo zaposlenih?

Nekaj je povsem jasno: nismo več isti ljudje, ki smo v začetku leta 2020 odšli domov v službo. Skupna izkušnja zadnjih dveh let je na nas pustila trajen pečat in temeljito posegla v definicijo vloge dela v naših življenjih. Ogromno zaposlenih se je prvič srečalo z obliko dela od doma.

In ko več ljudi izkusi prednosti prilagodljivega dela, večjo težo ima ta v njihovem načinu dela. Za generacijo Z in milenijce ni več poti nazaj. In ker druge generacije ne zaostajajo veliko, se morajo podjetja srečati z zaposlenimi na točki preloma.

Medtem ko se vodje sprašujejo, kako lahko »hibridno delo« deluje, se porajajo vprašanja: Kakšna je vloga pisarne? Kako ekipe gradijo socialni kapital v digitalnem svetu? Vsaka organizacija se spopada z izzivom, kako neposredno izpolniti nova pričakovanja zaposlenih, hkrati pa uravnotežiti poslovne rezultate v nepredvidljivem gospodarstvu.

Pridružite se nam in odkrijte, kako prilagodljive, hibridne delovne rešitve pomagajo opolnomočiti vse vaše zaposlene, vključno z delavci v prvih bojnih vrstah!

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.