Komu je prireditev namenjena?

Prireditev SKK 2020 je  HR dogodek v slovenskem prostoru, ki se uvršča tudi med HR dogodke v regiji. Združuje  HR strokovnjakov, kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih odgovornih strokovnjakov za kadrovsko področje v organizacijah javnega in zasebnega sektorja.
Prireditev odlikujejo vrhunski HR strokovnjaki, nove HR zgodbe in dobre prakse, sveži HR recepti in aktualne okrogle mize.

Kaj pridobite z udeležbo?

Četrtek

Prvi dan prireditve bomo iskali odgovore na aktualna vprašanja, ki jih prinaša sobivanje različnih generacij v delovnem okolju in izzivih, ki jih prinaša kriza oz. kako v času krize iskati nove priložnosti.

Petek

Drugi dan bomo posvetili izzivom prihodnosti, odnosu človek – tehnologija in kompetencah, ki jih potrebujemo sedaj in ki jih bomo v prihodnosti.

Bogat obkongresni program

Kongres ponuja bogato ponudbo različnih aktivnosti, med katerimi bo vsak udeleženec našel nekaj zase – tek, predstavitve sponzorjev, gala večerja, večerna zabava, jutranji pozdrav soncu, mini delavnica Body & mind harmony.

Na prireditvi bomo podelili tudi HR odličnost – s priznanjem Kadrovski manager leta, Kadrovski up leta in priznanji, ki jih podeljuje Slovenska kadrovska zveza.

Izberite si svojo vstopnico zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na prireditvi!