#loveHR Summit povezuje kadrovske direktorje in druge kadrovske strokovnjake, odgovorne za razvoj in izobraževanje zaposlenih v organizacijah javnega in zasebnega sektorja.


Sodobnejši, inovativnejši in vitalnejši naslednik Slovenskega kadrovskega kongresa je osrednji kadrovski dogodek, ki vsako pomlad v Portorož za dva dni privabi in poveže več kot 550 ljubiteljev HR-ja.


A pozor. Tokrat je bilo osebno. Zato nas je bilo še več. Na #loveHR Summit 2023 smo se namreč posvetili personalizaciji izkušnje zaposlenega, ki povečuje zadovoljstvo, zavzetost in pripadnost organizaciji. Kaj ljudi danes motivira? Je z epidemijo vodilna sila zadovoljstva zaposlenih postala fleksibilnost - delo od kjerkoli, krajši delovni čas za enak denar, večja svoboda pri organizaciji dela …? Poiskali smo odgovore in jih delili z vami. Da boste (p)ostali še boljši za svoje zaposlene in privlačnejši delodajalec za nove talente.

Pridružite se nam na #loveHR Summit 2024 in postanite del zgodbe s tradicijo, ki živi za rast in razvoj ljudi.

Srečanje, ki bo vredno vašega časa!

Gradimo danes za jutri

Prvi dan kongresa bomo posvetili razvoju vodij in vodenja za oblikovanje vrhunskih in zadovoljnih ekip, v katerih bo vsak zaposleni čutil pripadnost, odkril svoje poslanstvo in (pre)poznal vrednost svoje vloge v podjetju. Postavili bomo temelje za vključujoča zelena delovna mesta prihodnosti.

Ravnovesje novih oblik dela

Drugi dan kongresa bomo odkrivali, kje se konča hibridno delo ter kje in kako bomo delali v prihodnje. Iskali bomo odgovore na vprašanja, kaj v HR prinaša digitalizacija, kako premagati primanjkljaj kadrov in kako zgraditi organizacijsko kulturo, v kateri bo oblika dela pisana na kožo posamezniku.

Spremljevalni program

Znanje nas tudi povezuje. Prvi dan na dobrodelnem teku in pohodu, ob druženju na VIP #loveHR gala večerji in #loveHR zabavi. Naslednji dan pa bomo male sive celice aktivirali na jutranji telovadbi in ob koncu vtise dvodnevnega strokovnega in družabnega dogajanja delili na zaključnem druženju.

Organizacijski odbor

Peter Ribarič

direktor, Planet GV

Polona Koštomaj

poslovna direktorica, Planet GV

Klara Rogina

vodja projekta #loveHR, Planet GV

01 309 44 13

klara.rogina@planetgv.si

Programski odbor

Peter Ribarič

direktor, Planet GV

Polona Koštomaj

poslovna direktorica, Planet GV d.o.o.

Gregor Rajšp

direktor za kadrovske zadeve in član uprave, Pivovarna Laško Union

Ivan Papič

direktor področja SAP svetovanje, Avtenta d.o.o.

Saša Štebe

podpredsednica Slovenske kadrovske zveze

prof. dr. Danica Purg

direktorica, IEDC-Poslovna šola Bled

Darija Brečevič

Talent, OD & Inclusion Partner, Novartis

Mateja Tišler

direktorica upravljanja s kadri, Ljubljanske mlekarne d.o.o. in prejemnica nagrade Kadrovski manager leta 2022

Nina Langerholc Čebokli

Strategic Organization Design and Development, EODF Board member, Certified Org. Design Professional

Anja Božič

direktorica upravljanja s kadri, Unistar LC d.o.o.

Na prireditvi bomo podelili tudi HR odličnost – s priznanjem Kadrovski manager leta, Kadrovski up leta in priznanji, ki jih podeljuje Slovenska kadrovska zveza.

Izberite si svojo vstopnico zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na prireditvi!

 ORGANIZATORJA DOGODKA