Komu je kongres namenjen?

Slovenski kadrovski kongres 2020 je največji HR dogodek v slovenskem prostoru, ki se uvršča tudi med največje HR dogodke v regiji. Združuje več kot 400 HR strokovnjakov, kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih odgovornih strokovnjakov za kadrovsko področje v organizacijah javnega in zasebnega sektorja.
Kongres odlikujejo vrhunski HR strokovnjaki, nove HR zgodbe in dobre prakse, sveži HR recepti in aktualne okrogle mize.

Kaj pridobite z udeležbo?

Četrtek

Prvi dan kongresa bomo iskali odgovore na aktualna vprašanja, ki jih prinaša sobivanje različnih generacij v delovnem okolju in izzivih, ki jih prinaša kriza oz. kako v času krize iskati nove priložnosti.

Petek

Drugi dan bomo posvetili izzivom prihodnosti, odnosu človek – tehnologija in kompetencah, ki jih potrebujemo sedaj in ki jih bomo v prihodnosti.

Bogat obkongresni program

Kongres ponuja bogato ponudbo različnih aktivnosti, med katerimi bo vsak udeleženec našel nekaj zase – tek, predstavitve sponzorjev, gala večerja, večerna zabava, jutranji pozdrav soncu, mini delavnica Body & mind harmony.

Na kongresu bomo podelili tudi HR odličnost – s priznanjem Kadrovski manager leta, Kadrovski up leta in priznanji, ki jih podeljuje Slovenska kadrovska zveza.
Pridružite se nam in spoznajte nagrajence leta 2020!

Izberite si svojo kotizacijo zdaj

Rezervirajte si svoje mesto na kongresu!