Saša Štebe

Vodstvena svetovalka upravam in skladom privatnega kapitala, Pedersen & Partners

Saša Štebe svetuje upravnim odborom podjetij in finančnim vlagateljem že več kot desetletje, pri čemer se osredotoča na kadrovanje ključnih oseb, načrtovanje nasledstev in razvoj kariere vodilnih kadrov. S svojo mednarodno ekipo deluje v različnih industrijskih sektorjih po vsem svetu in je specializirana za skrbne preglede vodstva in človeškega kapitala v procesih združitev in prevzemov. Od leta 2018 je Saša članica upravnega odbora Slovenske kadrovske zveze. Po izobrazbi je magistrica klinične psihologije, poleg tega pa je zaključila študij MBA in izobraževanje s področja združitev in prevzemov na London Business School.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.