Izstopite iz množice, postanite sponzor

Podpiranje prireditve v obliki sponzoriranja dogodka, je eden izmed uspešnejših načinov tkanja novih poslovnih priložnosti oziroma negovanja obstoječih poslovnih partnerstev. Mreženje in osebna poznanstva so vedno bolj pomemben element pri sklepanju novih poslov.

Poleg usmerjene predstavitve ciljni skupini in kakovostne izrabe časa, ki ga boste namenili interakciji z udeleženci, si kot sponzorji prireditve gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na slovenskem trgu. Hkrati pa vam prisotnost na prireditvi omogoča izvajanje različnih aktivnosti, ki vam omogočajo takojšnjo povratno informacijo gostov o vaših izdelkih ali storitvah…

Ne skrivajte se v ozadju, stopite v ospredje!  Za vas imamo pripravljene različne oblike sponzorskega sodelovanja. Skupaj z vami pa lahko razvijemo tudi pakete, prilagojene vašim aktivnostim in željam..

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Polona Koštomaj, Poslovna direktorica Planet GV
+386 41 809 032
polona@planetgv.si

GENERALNI SPONZOR

 

 Sponzor #LoveHR zabave

 

Zakaj je dobro biti v naši družbi?

S Planet GV v zadnjih letih intenzivno sodelujemo, saj nam njihovi dogodki omogočajo dostop do novih poslovnih priložnosti in krepitev naše blagovne znamke.

Jana Colnar, direktorica

Grow Adriatik d.o.o.

S Planetom GV sodelujemo že vrsto let in smo s sodelovanjem zelo zadovoljni.
Z izvrstno ekipo na Planetu vedno najdemo prave dogodke, kjer se moramo pojaviti, da se lahko podružimo s svojimi potencialnimi strankami. Prireditve so izvedene profesionalno.

Helena Miš Šmalc, direktorica trženja

B2 IT

S podjetjem Planet GV sodelujemo na področju sponzoriranja dogodkov, ki so vsebinsko povezani z našo dejavnostjo, t.j. digitalizacija kadrovskih in delovnih procesov v podjetjih in organizacijah različnih velikosti. Na Četrti poti se zavedamo kompleksnosti tovrstnih procesov in tako kot
so zahtevne stranke do nas, smo tudi mi do naši partnerjev, vse z rezultatov. Ker vsebinski marketing temelji na dobri vsebini, je vključevanje sponzorjev v programski del dogodkov ključnega pomena za
gradnjo dolgoročnega sodelovanja, še posebno, če so vsebine strokovne in ne komercialno usmerjene. Tega se na Četrti poti zavedamo, zato smo s Planetom GV hitro našli skupni jezik in se veselimo sodelovanja še v prihodnje.

Katja Kavčič, vodja marketinga

Četrta pot, d.o.o.