Dr. Tim Elmore

Ustanovitelj in direktor, strokovnjak za medgeneracijsko sodelovanje, Growing Leaders, ZDA

Dr. Tim Elmore je ustanovitelj in direktor Growing Leaders, neprofitne organizacije, katere cilj je vzgajati bodoče voditelje. Dr. Elmore je nagovoril že 500.000 slušateljev in jih tako spodbudil k avtentičnemu voditeljstvu.

Revija Inc. ga je uvrstila med 100 najboljših govorcev s področja voditeljstva v letu 2018. Je avtor več kot 30 knjig, vključno s knjižno uspešnico Generacija iY: Naša zadnja priložnost, da rešimo njihovo prihodnost. Timova najnovejša knjiga Generacija Z: Brez filtra pa je izšla septembra lani. O njegovih dognanjih s področja generacijske raznolikosti so poročali priznani mediji, kot so The Huffington Post, The Wall Street Journal, Forbes.com, USA Today in The Washington Post.

Generacijska raznolikost v delovnih okoljih

Četrtek – 3. september | 9:45

Prvič v zgodovini je na trgu dela prisotnih štiri do pet generacij. Ne glede na razlike morajo slediti istim organizacijskim ciljem. Generacijski trk je lahko vir odličnega dopolnjevanja, prav tako pa je vir težav. Dr. Elmore bo predstavil izsledke najnovejše raziskave o značilnostih posameznih generacij. V interaktivni delavnici boste izvedeli, kaj cenijo posamezne generacije, kako najbolj učinkovito komunicirajo, opremili pa se boste tudi s praktičnimi nasveti, kako voditi predstavnike najmlajše generacije, imenovane Z.

Intervju v HR&M reviji