tina-lupieri-#loveHR-summit-2024

Tina Turk Lupieri

HR direktorica, Skupina Maistra Hospitality, Hrvaška

HR direktorica v Skupini Maistra Hospitality ima bogato in raznoliko kariero. Od leta 2006 do 2009 je bila izvršna direktorica v UniCredit Banki Slovenija d.d., kjer je bila odgovorna za upravljanje segmentov in produktov, kot tudi za marketing in razvoj novih produktov. Pred tem, od leta 2000 do 2006, je delala kot svetovalka v multinacionalni družbi Deloitte za regijo Srednje in Vzhodne Evrope. V tej vlogi je vodila projekte na področjih strateškega in organizacijskega razvoja, prestrukturiranja poslovnih procesov in prodaje. Na začetku svoje kariere, od leta 1998 do 2000, je bila svetovalka v multinacionalni družbi Cap Gemini Ernst & Young, kjer je sodelovala pri projektih v Budimpešti in na Dunaju, osredotočenih na poslovne reorganizacije. Ima MBA iz Poslovne šole IEDC Bled in je zaključila mednarodno šolo za organizacijski razvoj in mentorstvo ISOD. Diplomirala je na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.