tina-parazajda-#lovehr-summit-2024

Tina Parazajda

Vodja aktivacije in omogočanja, Viessmann Climate Solutions

Komunikacijska strateginja z obsežnimi mednarodnimi izkušnjami na področju marketinga in odnosov z javnostmi. Po več kot 15 letih je kot certificirana coachinja z željo po razvoju posameznikov in organizacij naredila karierni premik iz globalnega marketinga na kadrovsko področje. S svojim znanjem in poudarkom na oblikovanju najboljše uporabniške izkušnje danes skrbi tako za razvoj HR produktov kot za gradnjo njihovih navdušencev (t.i. aktivaciji). Med vidnejšimi produkti so tako program za razvoj vodij, gradnja veščin zaposlenih (skilling), program za zdravje zaposlenih in soočanje s spremembami kot tudi različne teme s področja “prihodnosti dela”. S svojimi več kot 15 leti v Berlinu prinaša edinstveno multikulturno perspektivo, ki v ospredje kadrovskih praks postavljajo raznolikost.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.