Tomaž Berločnik

Aktiven investitor, ki verjame v moč HR

Tomaž Berločnik, poslovnež, širši javnosti poznan predvsem kot nekdanji predsednik uprave družbe Petrol, je diplomiran strojni inženir z magisterijem iz poslovne administracije (MBA). Svojo kariero je začel na Slovenskem razvojnem skladu, nadaljeval kot generalni direktor v Donit Tesnit in leta 2010 postal predsednik uprave Istrabenza. Leta 2011 je prevzel vodenje Skupine Petrol, kjer je izvedel temeljito preobrazbo podjetja, razširil njegovo delovanje preko tradicionalne naftne industrije in ga usmeril v energetiko in mobilnost. Za svoje delo je leta 2019 prejel priznanje managerja leta. Poleg tega je podpredsednik košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Verjame v vodenje z vizijo, inovativnostjo in predanostjo. Je aktiven investitor, ki verjame v odločilno vlogo sodelavcev pri doseganju izjemnih rezultatov. Je partner v družbah Competo, Alfi Renewables in AvantCar.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.