vesna-milosevic-zupancic-lovehr-2024

dr. Vesna Miloševič Zupančič

Strokovna direktorica, e-Študentski Servis

dr. Vesna Miloševič Zupančič je nedavno uspešno zagovorila doktorat na doktorskem študiju iz področja organizacijsko-kadrovskih študij na Univerzi v Ljubljani. Za seboj ima 19-let poslovnih izkušenj s področja mladih, trga dela, zaposlovanja mladih, študentskega dela in kompetenc. V tem času je postala vodilna strokovnjakinja na teh področjih. Zadnjih 14 let dela na e-Študentskem Servisu, največjem posredniku študentskih del v državi, kjer je sprva delovala kot strokovnjakinja za mlade in trg dela, trenutno pa opravlja funkcijo strokovne direktorice. Pred tem je pridobivala izkušnje v nacionalnih in mednarodnih mladinskih ter študentskih organizacijah. Kot gostja je moderirala in sodelovala na različnih mednarodnih dogodkih, kot so konference in okrogle mize OECD, ILO, EP, UN, kjer je bila osredotočena predvsem na tematiko zaposlovanja mladih. Prav tako je avtorica strokovnih člankov s tega področja.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.