zeljka-modrej-#lovehr-summit-2024

Željka Modrej

Specialistka za transformacijo kulture

Željka Modrej je magistrica znanosti s področja upravljanja s človeškimi viri, s številnimi mednarodnimi certifikati s področij človeških virov, vodenja, organizacijskega oblikovanja in coachinga. Željka je v vlogi vodje HR nabrala 15 let izkušenj v različnih podjetjih različnih velikosti in v različnih panogah. Delala je v panogah, kot so IT, farmacevtika, finance, transport in turizem, v družbah Bankart, Nomago, Merkur zavarovalnica in Brinox. Povsode je prepoznala ponavljajoč vzorec - da uspešno podjetje potrebuje dobro opredeljeno strategijo in procese, usklajene z vzpodbudnim delovnim okoljem, kjer se zaposleni počutijo varno, se lahko profesionalno razvijajo, se varno povezujejo in s tem prispevajo tako k osebni rasti kot k uspehu organizacije. Vodi svoje svetovalno podjetje, ReinventCulture.com, kjer razvija edinstven strateški pristop k preobrazbi kulture na poti k poslovnemu uspehu.

O PREDAVANJU

Oblikovanje pogojev za razvoj visoko učinkovitih ekip

V visoko učinkovitih ekipah le redko izkusimo veselje ali tok dela. Ampak ko ga, je to neverjetna izkušnja, ki ogromno doprinese k poslovnim rezultatom. Ampak kakšne pogoje morajo zagotoviti vodje, da bi bile njihove ekipe visoko učinkovite? In kako jih načrtovati?

Mark bo v svojem predavanju razkril ozadje 6 pogojev za visoko učinkovitost ekip in kako k temu pripomore umetnost improvizacije. Izzval bo tudi fokus, ki ga imajo današnji programi za razvoj voditeljstva.

Opomba: predavanje bo v angleškem jeziku.